Zonnestraal Festival strikt Chris Deluxe

Zonnestraal Festival strikt Chris Deluxe

Chris DeluxeOp 22 juli 2018 zal in het Scholtenhagenpark voor de derde keer het Zonnestraal Festival plaatsvinden. Ook dit jaar belooft de organisatie weer zomerse beats aan hun bezoekers en één van de DJ’s die komt draaien is Chris Deluxe, een naam die je kunt kennen van de radiozender Slam FM. 

Chris Deluxe komt oorspronkelijk uit Groningen waar die als huis dj in verschillende clubs begon te draaien. Onder andere bij de hippe clubs Kokomo en Ocean 41 is Chris Deluxe een graag geziene gast achter de draaitafels. Zijn unieke manier van draaien bleef niet lang onopgemerkt en de boekingen uit de rest van Nederland bleven niet uit. Regelmatig staat Chris ook bij één van de populairste uitgaansgelegenheden van onze regio te draaien: Dancing Bruins in Saasveld.

Naast dat Chris gemiddeld 250 boekingen per jaar heeft, en daarmee één van de meest geboekte dj’s van Nederland is, kun je hem ook regelmatig op de Nederlandse radio beluisteren. Hij gaf al eens een set weg bij Radio 538 en regelmatig is Chris Deluxe te beluisteren op Slam FM in de radioshow van Jordi Warners op donderdagmiddag. De sets die hij draait op Slam FM zijn te beluisteren op YouTube en hebben tienduizenden views.

De muziek die Chris Deluxe gaat draaien bij Zonnestraal Festival is te beschrijven als zeer afwisselend. Met zijn scratches mixt hij hiphop, house, pop, moombahton en classics moeiteloos aan elkaar. Dit alles met een goede dosis humor en grappige effecten. Met zijn verschillende bootlegs die hij maakt van wereldberoemde nummers heb je ongetwijfeld ooit een andere DJ zijn tracks horen draaien. Chris Deluxe wordt niet voor niks de favoriete DJ van jouw favoriete DJ genoemd.

Alsof zijn vele sets op de radio, in de clubs of op festivals nog niet genoeg bewijzen dat deze DJ een ongekend talent is heeft hij ook nog mee gedaan aan de RedBull 3Style. Tijdens deze battle gaan de beste internationale DJ’s de strijd met elkaar aan. Deluxe deed mee namens Nederland en beelden van zijn set zijn te zien op de Facebookpagina van de DJ.

Chris Deluxe zal tijdens Zonnestraal Festival op zondag 22 juli 2018 van 19:30 tot 21:00 achter de draaitafels staan. Dat wil je toch niet missen? Voor meer informatie over Zonnestraal Festival ga je naar de Facebookpagina van het festival en vergeet vooral niet even te liken!

Getagd met , , , , , ,