Zonnestraal Festival: een rondje langs de artiesten

Zonnestraal Festival: een rondje langs de artiesten

Op zondag 22 juli zal om 15:00 het muzikale startsein gegeven worden voor de derde editie van Zonnestraal Festival. Ook dit jaar zal het festival in het teken staan van de meest zomerse en tropische muziek. Dit jaar heeft de organisatie er voor gekozen om een nog gevarieerde gezelschap uit te nodigen voor het Zonnestraal Festival en wij stellen u even voor aan de optredende dj’s van Zonnestraal Festival 2018.

Unit & Vannettie

De afgelopen twee jaar gaan deze twee Beckumse jongens als de brandweer. Zowel solo, met zijn tweeën of met hun formatie Club Kroket hebben ze al meerdere feestjes mogen verblijden met hun komst. De Popfeesten in Usselo, Factor10!, de Zomerfeesten Hoeve en de Muiterweek in Beckum zijn zomaar enkele feesten waarbij Unit & Vannettie de klankjes mochten verzorgen. Op Zonnestraal Festival 2018 openen ze de middag met datgene wat ze het liefste doen: funky muziek draaien. Disco- achtige house muziek, zwoele deephouse en hier en daar een zomers klassiekertje doen het Scholtenhagenpark laten lijken op een strandtent op Ibiza.

 

 

 

 

 

Justin & Lee

Na het eerste duo volgt het volgende duo: Justin & Lee. Ook deze twee jonge gasten timmeren aardig aan de weg en zorgen er voor dat het nog net iets warmer gaat worden op Zonnestraal Festival. Ze gaan hun slogan ‘let the groove make you move’ helemaal waar maken met een hele zomerse set tijdens Zonnestraal Festival. De jongens uit Vriezenveen houden wel van een festivalletje en dat is te zien aan hun agenda: Plonz Festival, Perry Fest en Het Allermooiste Feestje hebben Justin & Lee ook op het podium.

 

 

 

 

 

 

Chris Deluxe

Chris Deluxe

Moeten we deze man nog voorstellen? Chris Deluxe draait regelmatig op Slam en zijn nummers worden door dj’s door heel de wereld gedraaid. Hoe hij zijn muziek aan elkaar mixt mag gerust kunst genoemd worden. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij de boekers want elk weekend kun je Chris Deluxe wel in een club of op een festival zien draaien. Club Kokomo, Ocean 41 en de Zwetser zijn zomaar enkele toonaangevende uitgaansgelegenheden waar je hem regelmatig kunt vinden.

Dat Chris Deluxe een vakman pur sang is was te zien tijdens de RedBull Style, een DJ wedstrijd waar hij Nederland vertegenwoordigde. Benieuwd naar de skills van Chris Deluxe? Kijk maar eens op YouTube want dan weet je meteen waarom wij zo enthousiast zijn.

 

 

 

Weslo

Weslo sluit het Zonnestraal Festival knallend af met zijn eigen Weslo Show. Wie vaak in Amsterdam het nachtleven bezoekt heeft grote kans om hem eens te zien draaien want Martin’s Social Club, Jimmy Woo en De Marktkantine zijn geen onbekende plekken voor deze jonge Amsterdammer. Naast het Amsterdamse nachtleven staat ook deze zomer voor Weslo in het teken van festivals: Mysteryland, Amsterdam Open Air, Solar en als absolute hoogtepunt Zonnestraal Festival kunnen allemaal op een bezoek van Weslo rekenen.

 

Getagd met , , , , , ,