Zonnestraal: de laatste informatie

Aankomende zondag, 28 juli 2019, zal het Scholtenhagenpark het decor zijn van de vierde editie van Zonnestraal Festival. Hierbij de laatste belangrijke informatie over dit evenement. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op een wat ons betreft weer een gezellige editie van het Zonnestraal Festival. 

Tijdsplan

Zonnestraal Festival zal starten om 15:00 en het muzikale programma loopt tot 22:30. De bars zullen open zijn tot 23:00. Hier de muzikale timetable van wat er op het podium staat te gebeuren. Meer informatie over deze dj’s vindt je hier.

15:00 – DJ Jelle
15:30 – JIXBE
16:15 – Future Sounds
17:00 – Unit & Vannettie
18:00 – BWESS
19:30 – Jimmy James
21:30 – Aap uit de Mouw
22:30 – Einde

Betaalwijze

Alle consumpties op het festivalterrein zullen afgerekend moeten worden met de Zonnestraal Festival 2019 munten á € 2,30. Deze munten kunnen gekocht worden bij de muntenkassa. Let op! Deze munten zijn enkel dit jaar geldig. Overgebleven munten kunnen bij de muntenkassa weer worden ingeleverd voor geld. Er kan worden gepind bij de muntenkassa maar we raden het aan om contant geld mee te nemen!

Horeca

Bij het Zonnestraal Festival zal er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden. Frisdrank en laag alcoholhoudende dranken kunnen worden aangekocht bij de bars. Bij de Bar op Wielen hebben we ook enkele speciaalbieren te koop en er staat een cocktailbar voor heerlijke cocktails. Naast de verschillende dranken zijn er diverse broodjes vlees te koop geserveerd door ons steakhouse Buffalo Bill.

Foto en filmmateriaal

Gedurende het evenement zullen er opnames gemaakt worden die naderhand geplaatst zouden worden op onze social media kanalen. Hierbij is de kans aanwezig dat jij op dit beeldmateriaal herkenbaar in beeld komt. Maak je zelf foto en filmpjes? Deel ze met ons op Social Media of post ze op Instagram met de hashtag #zonnestraalfestival.

Adresgegevens en parkeergelegenheid

Het adres van het Zonnestraal Festival is Scholtenhagenweg 36 te Haaksbergen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen aan de voorzijde van Restaurant Het Hagen. Deze parkeerplaats staat bekend als de parkeerplaats van HSC’21 en zwembad De Wilder. Hier is ook de kiss & ride wanneer je je laat brengen of met de taxi komt. (de kiss & ride hoeft niet letterlijk genomen te worden).

Weer

Ook aankomende zondag zal het subtropisch warm worden en daarom vragen wij om rekening te houden met de warmte. Drink water en let op elkaar. Er zijn schaduwplekken aanwezig, maak hier zo nodig gebruik van. Let ook op dat sigaretten niet in het droge gras worden gedeponeerd maar in de aanwezige asbakken. In geval met onverwacht noodweer of regenbuien zullen de zalen van het Hagen geopend worden om te schuilen.

De ‘dat willen we niet’ situaties

In het geval dat er ‘dat willen we niet’ situaties ontstaan zullen onze BHV’ers en de mensen van NSSG security aanwijzingen geven. In alle gevallen moeten deze aanwijzingen worden opgevolgd. Dit voor de veiligheid voor ons en u.

Vragen of opmerkingen?

Die zijn altijd welkom. Het snelste contact gaat via een bericht naar de Facebookpagina van Zonnestraal Festival. De gehele dag is er iemand die daarop de chatberichten beantwoord. Telefonisch contact kan naar het Hagen via 0535726768

Tot slot,

We hopen er samen met jullie een fantastisch festival van te maken met alleen maar lieve, vrolijke en goedgezinde mensen! Let op elkaar, dans met elkaar en sjans met elkaar. We gaan er een grandioos feest van maken samen! Tot zondag!

Namens de organisatie een heel fijn festival!

Getagd met , ,