Zaterdag 9 februari: For-Fun

Op zaterdag 9 februari 2019 staat de band For Fun op het podium van het Hagen in Haaksbergen. De band is een sixties coverband en neemt de bezoeker mee terug naar de jaren van Woodstock, Hippies en de muziek die daar bij hoort.

De jaren ’60 zijn toonaangevend geweest voor de hedendaagse muziek. Iedereen kent de wereldberoemde bands die in die jaren furore maakten zoals The Rolling Stones en The Beatles. Wanneer je de jaren ’60 niet hebt meegemaakt durven wij er vergif op in te nemen dat je wel in aanraking bent geweest met de muziek uit die tijd. Naast The Rolling Stones en The Beatles maakten The Kinks, The Doors en Bob Dylan hun muziek in die tijd. 

Sixties Coverband For Fun bestaat uit zeven Twentse muzikanten die de zestiger jaren heel bewust hebben mee gemaakt en in het verleden in verschillende bandjes hebben gespeeld. Een paar jaar geleden kwamen de mannen bij elkaar en werden de instrumenten weer uit het stof gehaald. De liefde voor de muziek uit de jaren ’60 zorgden er voor dat de band een repertoire samenstelde bestaande uit covers van Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis en de bovengenoemde bands. De band bestaande uit Reini van der Woude, Johan Schutte, Edward Oostendorp, Hans Harmsen, Edwin Courant, Onno de Vries en Jan Ravenhorst speelt op zaterdag 9 februari hun jaren ’60 sound in Haaksbergen. 

De kaarten voor deze muzikale avond zijn telefonisch te reserveren via 0535726768 voor €5. Op de avond zelf zullen ook kaarten te koop zijn aan de deur voor €7. De zaal van het Hagen zal om 20:00 openen en de band begint rond 20:30 met spelen. 

Getagd met , , , , ,