Met de vakantieperiode achter de rug zijn we vol goede moed begonnen aan de laatste maanden van 2019. Een periode waarin vaak teamuitjes, personeelsfeesten en afsluitend de kerst- en nieuwjaarsborrel worden georganiseerd. Ook voor deze periode heeft het Hagen in Haaksbergen diverse mogelijkheden waarvan sommige jullie, hopelijk, wel bekend zijn maar waar ook enkele nieuwe activiteiten bij zitten zoals ons concept Teamuitje Twente. In de volgende nieuwsbrief praten we je graag bij waarom wij dé partner zijn in de organisatie van de verschillende festiviteiten.

Een nieuw concept: Teamuitje Twente
Ken je het liedje ‘atje voor de sfeer’ van René Karst? Wij maken er bij Teamuitje Twente graag ‘uitje voor de sfeer’ van. Al onze teamuitjes hebben namelijk als doel om de sfeer in het team te verhogen want naast de inspanning van enorm hard werken is de ontspanning van een teamuitje essentieel voor succes.

Wij zijn constant op zoek naar de leukste en origineelste teamuitjes voor jullie team. Van culinaire proeverijen tot aan workshops en van een fanatieke pubquiz tot een golfclinic. Een groot deel van onze activiteiten hebben wij uitgewerkt op onze speciaal ingerichte teamuitjes website.

Personeelsfeesten: zo traditioneel of bijzonder als bij jullie past
Het Hagen is al jaren dé locatie in Haaksbergen voor jullie personeelsfeest. Voor zowel kleine als grote organisaties helpen wij graag mee in de organisatie van jullie feest.
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan wij graag samen met jullie de uitdaging aan om het personeelsfeest weer onvergetelijk te maken. ‘Samen met ons?’ hoor ik u denken. Jazeker! Wij regelen het feest graag van A tot Z voor jullie met culinaire en muzikale omlijsting maar op het eind kennen jullie je collega’s het beste. Past een traditioneel personeelsfeest met buffet, bandje en een borrel het beste bij jullie of is jullie bedrijf klaar voor een origineel feest met een bij het bedrijf passend thema? Na één gesprek gaan wij aan de slag om een concept te schrijven van jullie personeelsfeest. Het enige wat jullie moeten doen is ons vertellen wat jullie wél en niet leuk vinden!

Wij gaan graag een keer met jullie om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Buffetten op locatie
Iets te vieren op de zaak? Al onze buffetten zijn ook als catering te bestellen. Wij brengen op het gewenste moment het gewenste buffet bij jullie aan de zaak.

Informatie aanvraag buffetten

Eindejaarsfestiviteiten
Op zoek naar een locatie voor de kerstborrel? Of een nieuwjaarsborrel? Onze locatie heeft zalen in verschillende maten zodat er voor jullie gezelschap altijd een passende ruimte is. Een informele avond met een borrel en een bitterbal of pak je uit met een chique diner? De mogelijkheden bij het Hagen zijn bijna eindeloos dus kom gerust een keer langs om deze te bespreken.

teamuitje twente