Je kijkt op je horloge en kijkt diegene in de ogen waar je een halve dag er voor het ja- woord aan hebt gegeven: je bruiloft zit er al weer bijna op. Terwijl je samen met al die leuke en dierbare gasten de laatste dansjes maakt zet de ceremoniemeester een klein bedankje bij de uitgang van de zaal. Een bedankje waar je mee laat blijken dat je je dierbare gasten dankbaar bent voor de mooie dag. Een zakje pepermuntjes met een labeltje: BEDANKT er op kan heel verfrissend zijn maar er zijn originelere manieren om je bruiloftsgasten te bedanken.

M&M’s! 

Iedereen kent ze wel: de snoepjes uit Amerika in verschillende kleuren en smaken. Voordat je nu denkt ‘goed idee ik ga nu naar de plaatselijke supermarkt om wat te halen’ hebben wij een idee wat het nog origineler maakt. Op deze website kun je je M&M’s laten personaliseren! Je kunt ze laten bedrukken met jullie namen of beide voorletters, sterker nog je kunt ze zelfs laten bedrukken met een foto van jullie twee. Doe ze daarna in een klein glazen potje of een leuk zakje en je hebt een lekker en heel origineel bedankje voor je bruiloftsgasten.

Pepermuntjes

Als je dan toch voor een iets meer verfrissend snoepje wilt gaan zodat iedereen bij het naar buitengaan de lucht niet vervuild met hun uitgeademde alcoholdampen kun je toch kiezen voor pepermuntjes. Maar doe het dan iets origineler dan de rest en laat je eigen rolletje pepermunt bedrukken! Zoek je een website waar dat kan? Zoek niet verder dat kan namelijk op de website Locomix.

Kwek Kwek Kwek

Ga je toch liever voor een blijvend cadeau waardoor je gasten nog iedere keer wanneer ze in bad gaan aan die ene feestavond denken? Bedruk dan een badeend. Op verschillende websites kun je je badeend bedrukken met een leuke tekst! Spitter Spetter Spater met je bad eend in het water.

Nog meer drankjes

Je kent ze vast zelf wel. Dat voetbalteam of de hockeydames die na het grote feest wanneer jullie de bruidsuite opzoeken nog door willen voor een kleine afterparty. Geef ze alvast wat drinken mee voor richting het adres waar het feestje voor hun nog even door gaat. Ontwerp je eigen etiket voor op een mini flesje Prosecco of een blikje bier met een originele tekst en natuurlijk jullie namen. Dan wordt de uitspraak ‘nog één met de jas aan’ wel heel letterlijk genomen!

Natuurlijk hebben wij naast deze vier bruiloft bedankjes nog vele andere leuke en originele ideeën voor jullie bruiloft waaronder de locatie ;-). Kom gerust eens langs en wij laten je één van de leukste plekjes om te trouwen in Haaksbergen zien.