Verrückt! Jouw feestje in Deutsche stijl!

Het is de tijd van het jaar wanneer men de lederhosen en dirndls weer uit de kast haalt en de Oktoberfeesten gaat bezoeken. Zowel in Duitsland als Nederland worden de bierpullen gevuld en zingt men mee met Dennie Christian. Het is een sfeertje waar bijna iedereen wel gek op is. Waarom dan niet je eigen feestje in dit thema vieren?

Of het nou gaat om een vijftigste verjaardag, een jubileum of een personeelsfeest. Een feestje in Duitse stijl slaat altijd aan. Het heeft iets gezelligs en iets feestelijks. Lange tafels waaraan bijgepraat kan worden en naar mate de avond vordert zal het bijpraten veranderen in meezingen op herkenbare hits.

De Saksische stijl waarin het Hagen gebouwd is past perfect bij dit sfeertje en wanneer je op een koude winteravond verwelkomd zal worden bij de vuurkorf met een glaasje glühwein kom je gelijk in de stemming.

Wie aan een Duits feestje denkt, denkt natuurlijk aan bier! Dat vloeit uiteraard rijkelijk. Maar natuurlijk moet er ook wat gegeten worden. Pretzels op tafel, bourgondische borrelplanken en obers die rond gaan met mini curry würsten of pommes. Ga je liever voor een iets uitgebreider diner dan maakt ons keukenteam graag een Duits buffet voor jullie klaar met welbekende gerechten als schnitzels en beenham. Alles in de stijl van onze gezellige oosterburen.

Uiteraard hoort bij een Duits feestje ook feestelijke muziek. Wij werken samen met DJ’s die met hun muziek het hele gezelschappen in de polonaise krijgen. Meezingen met Udo Jürgens en Helene Fischer en inhaken op wat polka’s. Duitser ga je het niet krijgen! Op zoek naar een live act voor op het feest? Dan laten we je graag kennis maken met Hanzi! Deze (apres) ski leraar staat garant voor lachende gezichten en een onvergetelijk feest.

Al helemaal de apres ski kriebels gekregen na het lezen van dit bericht en staat er een feestje op de planning? Neem dan gerust eens contact met ons op! Want of het nou herfst, zomer of winter is: een feestje in Duitse stijl kan altijd!