Vacature: zaterdaghulp

Voor ons Steakhouse Buffalo Bill en zalencentrum het Hagen zijn wij op zoek naar een gezellige en fanatieke zaterdaghulp die ons kan helpen met diverse werkzaamheden. Ben jij een aanpakker en op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen? 

De standaard werkzaamheden die wekelijks terugkomen zijn er voor zorgen dat het drankmagazijn en de bars opgeruimd en netjes zijn. Denk hierbij aan het wegpakken van drankbestellingen, opruimen van emballage en zorgen dat alle bars schoon en goedgevuld zijn. Naast deze standaardwerkzaamheden hebben we wekelijks variërende klusjes. Denk hierbij aan het assisteren bij het klaarzetten van zalen, evenementen en catering, het netjes houden van de terrassen en tuin, technische klusjes en opruimwerkzaamheden. Dit vaak in samenwerking met één van je collega’s maar over een tijdje ook zelfstandig.

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een jongen van om en nabij 16 jaar. Je bent wekelijks beschikbaar op zaterdagochtend/middag en in overleg ook op andere dagen. Zit je met sport op zaterdagmiddag? Of wil je een keer een zaterdag vrij? Geen probleem, hier kunnen we bij het maken van de planning rekening mee houden. Naast dat je hard kunt werken is het in de horeca belangrijk dat je netjes bent. Het kan zijn dat je gasten tegenkomt tijdens je werkzaamheden en die hoor je natuurlijk op een nette manier aan te spreken. Ook verwachten we op den duur dat je het werk ziet liggen. Wanneer je aan komt fietsen en je ziet een kapot glas op de parkeerplaats liggen dan denk jij al ‘die ruim ik straks eerst even op’.

Doorgroeien? 

In het begin zullen we je veel dingen laten zien en leren maar na een tijdje heb je ons helemaal niet meer nodig. Dan kom je op zaterdagochtend en na een kop koffie of thee weet je al precies waar je mee aan de slag kunt. Lijkt het je na een tijd leuk om na het aanvullen van die bars een keer achter de bar te staan tijdens een feestje of evenement? Dan gaan we dat regelen. Ook hebben we tijdens evenementen vaak runners nodig en ook daar mag jij je handen uit de mouwen steken.

Zin om aan de slag te gaan?

Kun jij je wel vinden in de bovenstaande werkzaamheden en denk je dat jij geschikt bent om in ons gezellige team aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatiebrief naar info@het-hagen.nl. Wie weet nodigen we je dan binnenkort uit om eens kennis te maken.