Uw feest in festivalsfeer

De Lente is van start gegaan en de zon laat zichzelf steeds vaker zien. We kunnen weer gaan denken aan de periode van terrassen, festivals en lekker veel buiten zijn. Heb jij voor de lente of zomer van 2019 nog een feestje op de planning staan? Vier het compleet in festival sfeer lekker buiten bij het Hagen in Haaksbergen. 

Het fenomeen ‘festivalsfeertje’ is de laatste jaren booming! Het gevoel van vrijheid, goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een goed gezelschap om je heen. Het is de sfeer die je vaak ziet op de festivals die worden gehouden op het Rutbeek en Hulsbeek maar ook in Haaksbergen tijdens de verschillende festivals in het Scholtenhagenpark. Wat is er nou leuker om die relaxte sfeer terug te brengen naar jouw eigen feestje. De sfeer van een festival met de mensen die jij hebt uitgenodigd. 

Of het nou een verjaardag is, een bruiloft of een personeelsfeest: bij het Hagen creëren we graag het festivalsfeertje voor jouw bijeenkomst. Maar hoe creëren we dat sfeertje waarbij je gasten vanaf minuut één het gevoel hebben dat ze op een festival staan? Wij volgen ons stappenplan om dit voor elkaar te krijgen. 

Stap 1: de locatie. Natuurlijk is het Hagen de perfecte locatie voor een feestje in festivalsfeer. Uitzicht over het Scholtenhagenpark, lekker onder de bomen en tussen het groen met alle faciliteiten binnen handbereik. Maar misschien heeft u die locatie ook zelf wel tot beschikking en is uw tuin perfect geschikt voor een tuinfeest. Dat kan ook! Wij pakken met alle liefde ons festivalsfeertje op en nemen het mee naar welke locatie dan ook. 

Stap 2: aankleding. Prikverlichting, een hippe bar op wielen, kaarsen, vuurkorven, kleur, bloemen en planten. De aankleding krijgt onze volle aandacht. Het moet er namelijk wel feestelijk en kleurrijk uit zien. Wij steken de kaarsjes aan, zetten de bloemetjes buiten en uw gasten krijgen het wauw effect wanneer ze aan komen lopen. 

Stap 3: hapjes en drankjes. Natuurlijk serveren wij een lekker koud glas witte wijn vanuit onze bar op wielen. Óf een pilsje. We hebben zelfs een mooi assortiment aan speciaalbier en cocktails. Naast deze verkoelende drankjes verzorgd ons keukenteam graag wat te happen. Van een bourgondische bitterbal tot aan een gambaspies van de Ofyr en van een kaas en worst plank tot aan een lamskoteletje. Zowel voor een goed vullende BBQ tot aan een hapje hebben wij verschillende assortimenten. 

Stap 4: muziek. Als u wilt regelen we zelfs de DJ of band voor uw feest in festivalsfeer. Van een DJ die zwoele zomerse house en funky disco muziek draait tot aan een zanger die uw gasten laat mee zingen met de hits van Jannes en Django Wagner. Wij geven u hierin graag advies en we hebben een netwerk aan geschikte artiesten en dj’s. Regelt u het liever zelf? Lees dan eerst eens dit blog

Stap 5: ons team. Misschien wel het belangrijkste van allemaal! De leuke mensen die de hapjes serveren, de biertjes tappen en er voor zorgen dat er aan alles gedacht is. Met hun vooruitziende blik en glimlach van oor tot oor zorgt ons team er voor dat alles geregeld gaat worden. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een feest compleet in festivalsfeer? Stuur gerust een mail naar info@het-hagen.nl en wij nodigen u vrijblijvend uit voor een gesprek bij het Hagen.