Uniek vergaderen in de buitenlucht

Nederland is een vergaderland en menig uurtjes in de werkweek worden doorgebracht aan de vergadertafel. Bij al die vergaderingen is het natuurlijk belangrijk om de deelnemer geïnspireerd te houden en dat gaat bij een unieke locatie ongetwijfeld makkelijker dan in een stoffige vergaderzaal. Wij van Het Hagen denken graag met u mee en geven u enkele tips hoe wij er voor gaan zorgen dat uw vergadering verfrissend blijft. 

vergaderen in de buitenlucht

Een unieke locatie in de buitenlucht

Niemand houdt er van om tijdens een zonnige dag in een muffe ruimte te zitten om daar een ellenlange vergadering te gaan houden. Één van de vergadertrends van het moment is vergaderen in de buitenlucht. Het Scholtenhagenpark vlak achter restaurant Het Hagen leent zich hier uitstekend voor. Naast dat je wellicht af en toe in de verte een auto hoort langsrijden of een neuriënde voorbijganger die zijn ochtendwandeling maakt hoor je alleen de vogels in het prachtige park. Om niet in de brandende zon te zitten plaatsen wij graag een vergadertafel onder één van de bomen. Daarnaast verzorgen we ook een stroompunt en alle overige benodigdheden die u gewend bent van een vergaderzaal.

Have a break!

Na een poos te hebben vergaderd dwalen de gedachten wel eens weg en is het tijd voor een break. Even van de stoel af en de beentjes strekken. Hoe ideaal is het dan dat je een stukje kunt wandelen en kunt genieten van de prachtige natuur in het Scholtenhagen park. Een kleine wandeling om de waterpartij of een stukje verder richting de bergingsvijver om daarna weer vol nieuwe energie aan het vergaderen te slaan.

Food for the brain

Een gezond tussendoortje, een energierijke smoothie of een goed vullende lunch: voeding is belangrijk tijdens je werkdag. Een goede voeding houdt je zowel lichamelijk als geestelijk scherp dus ook tijdens de vergadering. Hoe ideaal is het wanneer de gezonde break je gewoon aan de vergadertafel geserveerd wordt? En voor de lunch loop je zo van het park richting het terras van Het Hagen. Een vruchtensmoothie, een stukje fruit of een granenreep als tussendoortje en tussen de middag een lunch met vers afgebakken en belegde broodjes, een soep van de dag en verse jus. Ons keukenteam denkt graag met u mee over de culinaire invulling van uw vergadering.

U vraagt, wij draaien

Wij zijn graag uw partner voor het organiseren van een vergadering. Bij mooi weer wellicht in de buitenlucht maar natuurlijk zijn er ook tal van mogelijkheden binnen bij Het Hagen. Van kleinschalige vergaderingen voor 5 personen tot aan presentaties van 150 personen: wij verzorgen het graag voor u.

Voor de eerste buitenvergadering van dit zomerseizoen hebben wij een speciale aanbieding!
Interesse in een meeting bij Het Hagen? Stuur gerust een e-mail naar info@het-hagen.nl en we helpen u graag op weg.