Twentse Bandnight 2019

Ook dit jaar staat de Twentse Bandnight als één van de leukste live muziekevenementen van Haaksbergen op onze kalender. Op zaterdag 9 maart kunt u vanaf 19:30 genieten van verschillende bands en artiesten. Wederom heeft Nathalie Bergsma een variërende en aansprekende line up weten samen te stellen. 

Muziekliefhebbers uit de omgeving kunnen op 9 maart hun hart weer ophalen bij het Hagen in Haaksbergen. Een tiental acts zullen op het podium verschijnen met elk hun eigen sound. Ook zal Nathalie Bergsma zelf het podium betreden en dit keer niet alleen met haar band Headline maar ook met de leerlingen van haar eigen zangschool. 

Ook de band The Marshalls zal het podium beklimmen tijdens de Twentse Bandnight. De band, wereldberoemd in de regio, speelden in het voorprogramma van die andere wereldberoemde band van onze regio Normaal. Verder hebben The Marshalls al op festivals als de Zwarte Cross gestaan maar ook intieme optredens bij bijvoorbeeld Café de Verdieping is de band niet vreemd. Verwacht van The Marshalls covers van grote bands als Van Halen, Golden Earring en AC/DC. 

De band RU Kiddin’ kun je nog kennen van het Scholtenhagen Festival 2018, ook bij het Hagen. De band onder leiding van zangeres Ellen ter Braak speelt covers van dé Nederlandse rockdiva Anouk. Een band die ook goede covers maar voornamelijk eigen werk speelt en zich ook mag onderscheiden op de Twentse Bandnight is Coloured Steel Factory. Deze vijf jonge knapen zijn geïnspireerd door Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin en dat is terug te horen op het podium. 

Naast de Anouk tribute band RU Kiddin’ staat er nog een tribute band op het podium dit jaar namelijk Next Finest. De band brengt een ode aan Mothers Finest, de band die in het verleden furore maakte met hits als Baby Love en Piece of the Rock. Onder andere de Haaksbergse Leslie Weiss speelt in deze band mee welke bestaat uit leden uit de leeftijdscategorie 16 t/m 62 jaar. Ook de band Purple-D gaat een tribute spelen tijdens de Twentse Bandnight. Zoals de naam al verklapt speelt de band de hits van Deep Purple. 

Verder nog komen Too Many Outs, Jazzalike, The damned few en The Raebekah band een optreden verzorgen tijdens het muzikale evenement bij het Hagen. Niet alleen voor de liefhebbers van live muziek zal het een onvergetelijke avond worden op 9 maart maar ook voor boekers, festivalorganisatoren en muziekcommissies zal een bezoek aan de Twentse Bandnight een geschikte avond zijn om hun kennissenkring wat betreft bands te vergroten. Wij nodigen jullie graag uit voor de Twentse Bandnight op 9 maart vanaf 19:30 bij het Hagen. 

Getagd met , , , ,