Trouwen in de Twentse natuur

De vraag is gesteld en het antwoord is gegeven. De liefde hangt in de lucht en het is tijd om te starten met jullie voorbereidingen voor dé dag van jullie liefdesleven. In de volgende brochure geven wij een klein inzicht in alle mogelijkheden van het Hagen als trouwlocatie. Van de ceremonie tot het diner en van het knalfeest tot aan de bruidsuite. Wij helpen jullie graag om de dag onvergetelijk te maken.

Namens het team van het Hagen veel plezier met alle leuke voorbereidingen.

Locatie het Hagen

 

Restaurant het Hagen is gelegen in het Scholtenhagenpark te Haaksbergen. Zoals de naam al doet verwachten zitten wij midden in de groene natuur met aangrenzend het park Groot Scholtenhagen.
Onze drie zalen zijn de Brammelo zaal, Langelozaal en serre- restaurant. Al deze drie zalen zijn op te delen door tussenwanden waardoor wij voor bijna elke hoeveelheid gasten een geschikte ruimte kunnen creëren.

Meer informatie over onze zalen kunt u vinden op: website zalen.

Officiële trouwlocatie

 

Het Hagen is één van de officiële trouwlocaties in de Gemeente Haaksbergen. Bij mooi weer is ons park een prachtige plek om de trouwplechtigheid te laten plaatsvinden. Bij wat minder weer kunnen wij één van onze intieme zalen ombouwen tot trouwzaal. De stoelen zullen in theateropstelling worden opgesteld en met mooie bloemstukken en de grote raampartijen lijkt het alsof je in de natuur van park Scholtenhagen zit.

De gemeente Haaksbergen heeft een negental hele leuke trouwambtenaren die de trouwplechtigheid kunnen verzorgen. Toch liever iets anders? In dit blog vertellen wij wat over onze ervaringen en tips
over de trouwambtenaar: blog trouwambtenaar.

Culinaire invulling van jullie dag

 

Na de ceremonie kan het dag feest beginnen. Je vertrekt vanuit de trouwzaal of het park naar de zaal die geschikt is en door jullie gekozen is voor jullie dag bruiloft. Eerst romantisch de bruidstaart aansnijden en beginnen met een kop koffie of thee of gaan jullie meteen proosten met een glaasje Prosecco?

Na enkele drankjes hebben jullie en jullie gasten vast wel zin gekregen in iets lekkers. Maar wat past nou echt bij jullie? Gaan jullie het liefste aan één grote tafel drie gangen dineren of gaan jullie voor een buffet waarbij iedereen hun favoriete gerechten kan uitkiezen? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij het Hagen.

Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om Twents te tafelen. Hierbij zitten jullie met het gezelschap aan een grote tafel en serveert ons keukenteam eerst verschillende schalen met koude en warme voorgerechten. Daarna volgt het hoofdgerecht. Laten jullie je gasten liever kiezen uit een vijftal mogelijkheden of willen jullie deze ook op grote schalen? Het kan allebei! Natuurlijk sluiten we het diner af met een dessert!

Liever een buffet? Wij hebben verschillende buffet arrangement. Zijn jullie gek op Italiaans eten? Dan past een Italiaans buffet misschien wel helemaal in jullie bruidsplaatje. Toch liever een traditioneel buffet met als voorgerecht diverse vissoorten, hamsoorten, salades en als hoofdgerecht entrecote, kabeljauw en varkensmedaillons met paddenstoelensaus? Dat kan ook.

Kortom culinair zullen wij er voor zorgen dat het diner precies bij jullie past en helemaal naar jullie voorkeur zal worden verzorgd.

Het avondfeest

 

Na een dag te hebben genoten met vrienden en familie is het ongetwijfeld tijd om de rest van jullie naasten uit te nodigen voor een knallend avond feest. Na een kleine tussenpauze tussen het dag gedeelte en het avond gedeelte om even bij te komen en de make-up bij te werken is het tijd voor een feestje. Rond de klok van 20:00 zullen jullie gasten voor de deur staan bij het Hagen. En dan? Traditioneel starten met koffie, thee en een gebakje of willen jullie meteen met jullie gasten proosten met een welkomstdrankje. Kiezen jullie er voor om er een feest van te maken met veel zitplaatsen of zien jullie je gasten liever meteen rondom de dansvloer staan. Wij zorgen er voor dat de zaal in een intieme setting zal worden klaar gezet zodat vanaf minuut één de sfeer zal worden gecreëerd die jullie in gedachten hebben. Tussendoor lopen onze kelners rond met de nodige drankjes en hapjes zodat het jullie gasten aan niks te kort komt.

Wij helpen jullie graag met onze jarenlange ervaring

 

Tegenwoordig kun je als bruidspaar onwijs veel informatie van het internet afhalen. Er zijn tig blogs en stappenplannen over de organisatie van jullie feest. Toch zal het in de werkelijkheid misschien net wat anders gaan dan die ene blogster het schrijft in haar blog. Daarom helpen wij jullie, als ervaringsdeskundigen, graag mee met alle kleine en grote keuzes voor jullie trouwdag.

Wij geven graag tips met betrekking tot de muziek, fotografie en indeling van jullie dag. Wij weten immers de mooie plekjes voor een groepsfoto in ons park en kennen de bands en dj’s die er altijd muzikaal een knalfeest van kunnen maken.

In een persoonlijk gesprek geven we antwoord op jullie vragen en geven (soms zelfs ongevraagd) advies.

 

Afspraak maken? Op zoek naar meer informatie? 

Hebben we jullie interesse gewekt? Kom dan gerust een keer langs en we laten jullie met alle liefde geheel vrijblijvende onze prachtige locatie zien. We laten je de zalen zien, het park en geven daarbij alle mogelijke informatie die jullie maar willen hebben.

Toch nog eerst een paar vragen? Of wil je eerst zeker zijn of jullie datum nog vrij is?
Stuur ons dan gerust een mailtje.

@: nick@het-hagen.nl
TEL: 053-5726768

Nog meer geïnspireerd worden met foto’s? Volg ons dan op Instagram en Facebook.