Tropical Night 2019: de laatste informatie

Komende zaterdag, 3 augustus, zal de Tropical Night weer plaatsvinden op het plein voor de muziekkoepel achter restaurant het Hagen. De vertrouwde ingrediƫnten zoals de bezoeker gewend is van dit evenement keren ook dit jaar weer terug naar het Scholtenhagen park. Cocktails, goede zomerse muziek en een groot aantal gezellige mensen zullen ongetwijfeld ook deze editie tot een groot succes maken.

Om deze editie wederom tot een succes te krijgen hebben wij in samenwerking met de organisatie enkele huisregels opgesteld. Wij zullen er streng op toe zien dat er ook aan deze huisregels gehouden zal worden dus neem gerust even de tijd om deze door te lezen. Naast de huisregels kun je in dit bericht ook de laatste nuttige informatie vinden.

Aanvang: 21:00
Entree: helemaal gratis

Hoe kom je het plein op?
Je komt langs de hoofdingang van het Hagen het plein op. Door deze route te volgen kom je meteen langs de muntenkassa maar op het plein zelf zijn er meerdere plekken waar munten gekocht kunnen worden.

Fiets, auto, taxi.
Je fiets of auto parkeer je voor het Hagen op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Voor auto’s is er meer dan genoeg ruimte op de parkeerplaats bij de Wilder/ HSC’21 en daarbij zit ook een parkeerruimte voor fietsen. Let op: het is absoluut verboden om je fiets mee te nemen het plein op of te parkeren in het park. Hiermee riskeer je dat je fiets zal worden verplaatst naar de daarvoor bestemde plekken en geloof ons dan kom je na de tijd flink aan het zoeken.

Eigen consumpties
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen het evenemententerrein op. Ook in het park is het verboden om tijdens het evenement met eigen consumpties te gaan zitten. Hierop zal streng worden gecontroleerd. Ook rondom de fietsenstalling zal streng worden gecontroleerd op drankgebruik en indien nodig zal drank ingenomen worden.

NIX
Ook voor dit evenement geldt natuurlijk dat er onder de 18 geen alcohol gekocht en geconsumeerd mogen worden. Hierop zal enorm streng worden gecontroleerd. Een speciaal team zal zowel bij de bars, op het plein als rondom het evenemententerrein streng controleren. Wel 18? Zorg dat je het kunt bewijzen met een ID kaart, rijbewijs of paspoort om ongemakkelijke situaties aan de bar tegen te gaan.

Volg aanwijzingen van het personeel en organisatie op
Klinkt logisch maar toch duiden wij er op dat dit in elke situatie zeer belangrijk is.

Geen glaswerk
Gedurende het evenement schenken wij alles in plastic bekers. Ook Radler en Malt zal geschonken worden in deze bekers. Het gebruik van glaswerk is verboden.

Denk aan de buurt
Is het evenement ten einde? Is de tap dicht en de muziek uit? Wij verzoeken jullie dan om rustig en kalm het evenemententerrein en het Scholtenhagen park te verlaten. Denk hierbij aan de buren en verzorg geen overlast.

Consumpties
Consumpties zullen betaald worden met de munten van het Hagen. Deze zijn verkrijgbaar op meerdere verkooppunten op het plein. Deze munten zijn tot een bepaalde tijd inwisselbaar bij de muntenkassa’s maar zullen ook tijdens volgende evenementen geldig zijn. Betalen kan met pin maar het is aan te raden om contant geld mee te nemen.

Social Media
Maak je een toffe foto of een leuk filmpje? Zet ze op social media met de hashtag #tropicalnighthaaksbergen

Toiletten
Alle WC’s binnen bij het Hagen zijn toegankelijk voor de bezoekers van de Tropical Night. De meest voor de hand liggende toiletten zijn te vinden bij de hoofdingang van het Hagen en hier kan dan ook drukte ontstaan. Daarom zijn ook de toiletten bij de ingang van de Brammelo zaal geopend. Die zijn goed aangegeven en makkelijk te vinden.

Vragen en/of opmerkingen?
Voor vragen en/of opmerkingen op dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via 0535726768 of door een bericht te sturen via Facebook.

Getagd met ,