Het is tijd voor de BBQ

Het is tijd voor de BBQ

Met enkele fantastische dagen achter de rug en met een zonnig weekend in het verschiet komen de BBQ’s weer massaal tevoorschijn. Wanneer je door de wijk fietst ruik je de heerlijke aroma’s van de grill. Met een klein intiem gezelschap is de achtertuin de ideale plek voor een zomerse BBQ maar met een groter gezelschap biedt Het Hagen de ideale uitkomst in het Scholtenhagenpark.

Ook dit jaar heeft het keukenteam van Het Hagen weer enkele smakelijke BBQ arrangementen samengesteld. Onze arrangementen zijn samengesteld met heerlijk huis- gemarineerd vlees, verse visgerechten, frisse salades en stokbrood met sausjes. Zelf geen zin om de biefstukjes om te draaien? Geen probleem! Één van onze koks neemt graag plaats achter de BBQ voor u!

Onze BBQ arrangementen zijn niet alleen op het terras van Het Hagen te boeken. Ook op locatie verzorgd Het Hagen uw BBQ compleet naar wens. Wij brengen u de gerechten, het servies, de BBQ en halen na de tijd de vuile afwas weer bij u op. Dus heeft u geen zin in de BBQ boodschappen en de afwas nadien, dan doen wij dit graag voor u!

Ook voor bedrijven verzorgen wij de zomer BBQ voor u en uw collega’s met alles er op en er aan. Koks die voor u de gerechten van de BBQ bereiden, kelners die u en uw collega’s voorzien van de drankjes en daarnaast een sfeervolle aankleding. Klinkt als een goede afsluiter voor de zomer als je het ons vraagt.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een BBQ bij Het Hagen, bij u in de achtertuin of op de zaak? Klik dan op de onderstaande link.

BBQ brochure 2018 Het Hagen 

Getagd met , , , ,