Op 3 juni organiseert de Lions Club Haaksbergen in samenwerking met Het Hagen het Scholtenhagen festival in het Scholtenhagenpark. Het festival begint langzamerhand een begrip te worden in de regio met veel muziek, kunst, theater en dit jaar: Boh Foi Toch. 

Boh Foi Toch

De band Boh Foi Toch zal de headliner zijn tijdens het Scholtenhagen festival in haaksbergen en gaat al enkele jaren mee in de muziekwereld. De Achterhoekse band is opgericht in 1989 door onder andere oud- Normaal lid Jan Manschot en Hans Keuper. In de jaren ’90 heeft Manschot de band verlaten en vandaag de dag bestaat het kwartet nog uit Hans Keuper, Willem te Molder, Han Mali en Paul Kemper.

Boh Foi Toch heeft de afgelopen jaren in menig poppodium, zomerfeestentent en festival gespeeld. De zomerfeesten in Hengevelde, Markvelde en Rietmolen zijn zomaar enkele tentfeesten die zich mochten verheugen op een optreden van de Achterhoekse formatie. Verder heeft de band al gespeeld tijdens het Watermolle Festival in Haaksbergen en de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Op 3 juni zal de band dus te zien zijn tijdens het Scholtenhagen Festival in het park achter Het Hagen te Haaksbergen. Naast Boh Foi Toch zullen diverse andere acts het podium betreden en zullen er kraampjes zijn met kunst en lekkernijen. Het festival in Haaksbergen begint op zondag 3 juni om 13:00 en duurt tot de klok van 19:00.

Op de volgende kanalen vindt u meer informatie over het programma van het festival en alle andere artiesten die zullen komen optreden op deze zondag 3 juni 2018.

Facebookpagina Scholtenhagen Festival
Evenementenpagina Scholtenhagen Festival 2018
Website Lions Club Haaksbergen

Wilt u met uw vrienden of familie naar Boh Foi Toch? Klik op de Evenementenpagina Scholtenhagen Festival 2018 en nodig uw vrienden via Facebook uit onder het knopje delen.

Tot ziens op 3 juni bij het Scholtenhagen Festival met optreden van Boh Foi Toch.