Scholtenhagen Festival: de laatste informatie

Scholtenhagen Festival: de laatste informatie

Het is zover! Het Scholtenhagen Festival gaat bijna van start! Via deze weg willen wij jullie nog wat nuttige informatie meegeven zodat je helemaal klaar bent voor een fantastische festivaldag.

Waar moet ik heen rijden/ fietsen?

Het festival vindt plaats in het park achter restaurant het Hagen. Wanneer je je TomTom in gaat schakelen druk dan de Scholtenhagenweg 36 te Haaksbergen in. De auto kun je parkeren op het parkeerplaats bij HSC’ 21/ Recreatiebad de Wilder. Je fiets die kun je ook daar op de speciale fietsenstalling neerzetten. Daarna loop je gewoon langs het Hagen naar het park waar de gezelligheid je al tegemoet komt.

Wat doet het weer?

Na wat regenbuitjes op vrijdag en zaterdagochtend lijkt het er op dat zondag 3 juni een fantastische festivaldag gaat worden. De temperatuur zo rond de 20 graden en geen regen. Mocht er geheel onverwacht een buitje voorbij komen hebben we fantastische parachute tenten bij de podia’s staan zodat je alsnog droog kunt genieten van de optredens.

Hoe betalen we de consumpties?

De consumpties kunnen contant worden afgerekend bij de bars. We raden het aan om contant geld mee te nemen naar het festival maar wanneer je dit vergeten bent is binnen bij het Hagen een pin kassa. Wanneer je lekker op het terras bij het Hagen zit krijg je de drankjes geserveerd door je eigen gastheer maar op het festivalterrein mag je je drankjes bij de verschillende bars halen.

En wat als ik honger heb?

Ook daar hebben wij aan gedacht natuurlijk! Op het veld achter in het park staan onze koks enkele heerlijke warm belegde broodjes voor jullie te serveren. Voor aan bij de muziekkoepel staat een snackwagen waar je een vette hap kunt scoren!

Wanneer speelt Boh Foi Toch?

Op onze Facebookpagina staat een timetable. Wanneer je naast deze vragen nog meer vragen hebt stuur ze gerust via een chatbericht op Facebook of doe ons een belletje.

 

Om 13:00 gaan de poorten naar het festivalterrein open en we verwelkomen jullie dan graag op de 2018 editie van het Scholtenhagen Festival.