Past uw personeelsfeest wel bij uw bedrijf?

Een teken van waardering naar uw personeel: het personeelsfeest. Maar past het personeelsfeest wel bij je personeel? Bij het organiseren van een personeelsfeest komt veel meer kijken dan alleen een koelkast vol koude drankjes, een schaal bitterballen en een leuke DJ.

Het personeelsfeest is het moment waarop je als werkgever kunt laten zien dat je de inzet van je personeel waardeert. Best een moment waarop flink uitgepakt mag worden want je gunt jouw team toch een avond waar ze het de rest van het jaar nog over hebben? Wij van het Hagen helpen u graag een handje mee bij de organisatie van het personeelsfeest en geven alvast enkele tips.

Gezonde rivaliteit! 

Heeft u een mooie mix van dames en heren in uw bedrijf? Dan is het tijd om ze eens tegenover elkaar te zetten voor een potje ‘De jongens tegen de meisjes’. Je moet ze de volgende werkdag eens horen die mannen, wanneer ze die ene vraag over 50 shades of grey wel goed hadden terwijl de dames fout zaten. Of die dames wanneer ze een auto onderdeel wel herkennen terwijl de mannen de krukas voor een schokdemper aanzagen. Deze quiz zorgt voor hilarische momenten tijdens uw personeelsfeest maar ook later nog op de werkvloer zullen de verliezers het nog vaak aan moeten horen.

Uw personeelsfeest aanpassen aan de tijd van het jaar.

Viert u uw personeelsfeest aan het begin van de zomer? Dan is een personeelsfeest in festivalsfeer compleet met BBQ, cocktails en tropscihe muziek zeer toepasselijk. Staat het feest eind september of in oktober gepland? Dan halen wij de bierpullen graag uit de kast voor een Oktoberfest met Duitse hapjes en schlagers! Voor elk moment van het jaar is wel een leuk thema te verzinnen en daar helpen wij graag bij mee.

De locatie?

Een personeelsfeest kun je vieren in de kantine van je bedrijf maar zorg er dan wel voor dat het sfeertje niet hetzelfde is als tijdens de bedrijfslunch op een doorsnee werkdag. Daar komt niemand van in een feeststemming natuurlijk. Aankleding met sfeerverlichting en decoratie aangepast aan het thema is een must wanneer het feest plaatsvindt op de zaak. Wij helpen graag mee om de kantine om te toveren tot ware feestzaal. Geen zin in de rotzooi? Dan komt u toch gewoon bij Het Hagen.

 

Alles naar de wens van uw personeel.

Wij helpen graag mee om alles naar wens van uw personeel te organiseren, hoe moeilijk dit soms ook is. De ene werknemer is de andere niet, de één houdt er van om lekker met zijn collega’s aan een tafel te genieten van een hapje en een drankje terwijl de ander het liefst de hele avond actief bezig is met spelletjes, dansen en/of zingen. Wij helpen graag mee om het feest zo te organiseren dat iedereen met een glimlach weer op de werkvloer verschijnt tijdens de volgende werkweek.