Ook wij staan op Hoksebarge Preuft

Het is het meest culinaire evenement van Haaksbergen waarbij vele Haaksbergse horeca ondernemers hun krachten bundelen om te laten zien wat Haaksbergen op culinair gebied te bieden heeft: Hoksebarge Preuft. Op vrijdag 5 juli staat dit evenement weer op het programma en ook dit jaar zal het plaatsvinden in de schaduw van de St. Pancratius kerk op het marktplein. 

Ook dit jaar zal restaurant het Hagen/ Steakhouse Buffalo Bill aanwezig zijn op Hoksebarge Preuft. Dit jaar zal bij ons een surf & turf te verkrijgen zijn. Een combinatie van een grote gebakken gamba met pittige kruiden en een biefstukje van het Black Angus rund. Dit ras staat bekend om hun uitmuntende kwaliteit van vlees. Het vlees is gemarmerd met dunne lijntjes vet waardoor het geheel perfect mals blijft en de smaak van het vlees behouden blijft tijdens de bereiding op onze barbecue. 

Naast ons zullen Live Cooking, de Hoge Esch, Zeezicht, bi’j de Watermölle, ’t Stuupke, de Kornuiten, Grand Café Centraal, Dwars, Sirtaki, Winkelman en het Notarishoes ook aanwezig zijn op het evenement om hun culinaire pronkstukken te laten proeven. Van oesters tot aan Souflaki en van Mosterdsoep tot aan flammkuchen, er is voor ieder wel wat wils op Hoksebarge Preuft.

Voor een verkoelend dessert zijn ijsmakers Paul Wilderink en Menotti aanwezig met hun heerlijke ijs creaties. 

Hoksebarge Preuft begint aankomende vrijdag 5 juli om 17:00 en naast de heerlijke happerij is er natuurlijk iets te drinken, goede muziek en de ongekende Haaksbergse gezelligheid aanwezig.