Muziekbingo in de Biergarten

Op vrijdagavond 17 juli zal er een gezellige muziekbingo plaatsvinden in de Biergarten Haaksbergen. Een muzikale avond onder leiding van onze vrolijke vrienden Yobo & Vannettie. De aanvang van deze avond is rond de klok van 20:00 en reserveren is verplicht. Maar wat is nou precies een muziekbingo?

De klassieke bingo kent iedereen. Een bingo kaart met de cijfers tot aan nummertje 75. Uit een koker komen balletjes gerold en de cijfers die worden omgeroepen kunt u afstrepen van uw bingokaart. Wij maken de klassieke bingo net iets swingender!

Onze bingokaart is gevuld met wereldberoemde en wat minder beroemde artiesten met daarbij een titel van één van hun nummers. Om en om starten Yobo & Vannettie fragmenten van die hits en bij het horen van de muzikale klanken gaat u op zoek: staat deze hit op mijn lijstje. Net als bij de normale bingo streept u wanneer u een plaat hoort die op je lijst staat af. Volle kaart? Prijzen! Valse bingo? Zingen! Bent u nou niet zo bekend met muziek? Geen paniek! Yobo & Vannettie zullen hier en daar wat tips weggeven en uiteindelijk gaat het uiteraard om de gezelligheid.

Meedoen aan de bingo is kosteloos en ondanks dat er geen kosten aan verbonden zijn hebben we voor de winnaars wel enkele leuke prijzen! Deze activiteit zal geheel volgens de corona richtlijnen worden georganiseerd en dat houdt bijvoorbeeld in dat we streng moeten zijn wat betreft 1,5 meter afstand. Wilt u toch met meer dan 2 personen komen? Dat is geen probleem we zorgen er voor dat jullie tafels per tweetallen naast elkaar staan met 1,5 meter afstand er tussen. Wanneer uw team uit één huishouden bestaat mag u aan één tafel plaatsnemen.

RESERVEREN VOOR DE MUZIEKBINGO IS GEWENST!

Wil je meedoen en er zeker van zijn dat je een tafeltje kun bemachtigen op deze muzikale vrijdagavond? Wacht dan niet te lang en reserveer je plekje(s). Reserveren kan via nick@het-hagen.nl, telefonisch via 0535726768 of door een berichtje te sturen via Facebook of Instagram. Wij zullen elke reservering bevestigen dus heeft u na uw berichtje niks van ons gehoord neem dan voor de zekerheid contact op.