Laatste informatie Scholtenhagen Festival

Op zondag 16 juni zal het Scholtenhagen Festival plaatsvinden bij het Hagen in Haaksbergen. Om alles voor de bezoekers vlekkeloos te laten verlopen leest u in het volgende bericht alle laatste informatie wat betreft de huisregels, parkeren, consumpties en artiesten.
Pak er lekker een bak koffie bij en bereidt u voor op een fantastische editie van het Scholtenhagen Festival.

Tijdstippen

Om 12:00 zal het festival muzikaal worden afgetrapt door PopScool Twente. Rond de klok van 14:30/15:00 zal onze headliner Boh Foi Toch het podium betreden. Het festival zal in de muziekkoepel worden afgesloten door de band The Non- Returnables tot iets na zevenen. 

Entree, loterij en consumpties

Het festival zal gratis toegankelijk zijn voor éénieder. Bij de ingang kunnen loten worden gekocht waarbij je kans maakt op leuke prijzen. De opbrengst van deze loterij gaat naar onze goede doelen voor dit jaar. Consumpties op het terras van het Hagen kunnen contact worden afgerekend. Op het festival terrein MOET met munten betaald worden. Deze munten zullen bij de muntenkassa verkrijgbaar zijn. Let op: bij deze muntenkassa kun je NIET pinnen. Wel kan er binnen bij het Hagen gepind worden maar contant geld meenemen is gewenst. 

Natuurlijk geldt ook voor dit evenement dat alcohol onder de 18 jaar niet verstreken zal worden en ten strengste verboden is. Hierop zal worden toegezien en gehandhaafd. 

Parkeren

Parkeren van de auto kan zowel bij de parkeerplaats voor het Hagen en Zwembad de Wilder maar ook bij de parkeerplaats voor VV Haaksbergen en het Schuttershoes. Fietsen kunnen op de daarvoor bestemde plekken voor het Hagen neergezet worden. Het meenemen van de fiets in het park is ten strengste afgeraden. De plek voor het Hagen is ook het meest geschikt om u te laten afzetten door taxi of chauffeur.

Artiesten

In de muziekkoepel spelen de volgende bands in de volgende volgorde:

PopScool Twente, Mondaze, Haaksbergse Harmonie, Doppen Textiel, Lotte Timpers en the non- returnables. 

Op het hoofdpodium spelen de volgende bands in de volgende volgorde:

U is Blond, Boh Foi Toch, U is Blond, Boh Foi Toch. 

Kidscorner

Achter op het veld zal een complete kidscorner gerealiseerd worden. Geen enkele reden dus om de jongsten thuis te laten. 

Food

Op het festivalterrein zullen twee foodstands aanwezig zijn. Achter op het veld een broodjesstand met broodjes beefburger en pulled pork. Voor op het plein bij de muziekkoepel zullen snacks te koop zijn.

Eigen risico

Het bezoeken van het Scholtenhagen Festival is op eigen risico. Het deelnemen aan de kinderactiviteiten in de kidscorner zijn ook op eigen risico. De organisatie van het festival zijn niet verantwoordelijk voor enig letsel of materiële schade. 

Foto’s en beeldmateriaal

Op het festival zal beeldmateriaal worden geschoten. Bij aanwezigheid op het festival gaat u er mee akkoord dat u op de foto gezet kan worden. Indien u dit niet wenst kun u dit aangeven aan de aanwezige fotograaf. 

Vragen of op zoek naar meer informatie?Stuur een bericht via de Facebookpagina van het Scholtenhagen Festival en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. 

Getagd met , , ,