Laatste info Twentse Bandnight

Aankomende zaterdag 9 maart is het zo ver: de Twentse Bandnight 2019. Om de avond zo vlekkeloos en zonder vervelende verassingen te laten verlopen presenteren wij hier de laatste nuttige informatie voor de Twentse Bandnight 2019. 

Entree, garderobe & tijdschema

Het entree voor de Twentse Bandnight is helemaal GRATIS!

De zalen van het Hagen gaan om 19:30 open en het laatste bandje zal om 01:00 de Twentse Bandnight spetterend afsluiten. De entree is bij de hoofdingang van het Hagen en direct daar zal ook een garderobe te vinden zijn. Wanneer deze garderobe vol is, is ook de garderobe bij de ingang van de Brammelo zaal beschikbaar om uw jassen op te hangen. De garderobe is gratis en NIET bewaakt dus we raden u aan om waardevolle spullen uit uw jaszakken te halen. Het ophangen van uw jas in onze garderobes is op eigen risico.

Consumpties

Consumpties zijn te verkrijgen aan vier verschillende bars verdeeld over de drie verschillende zalen die we voor de Twentse Bandnight in gebruik hebben. Consumpties kunt u bij de entree kopen á €2,30 per stuk. Consumptiemunten kunnen zowel contant als per pin afgerekend worden. De consumptiemunten zijn de standaard consumptie munten van het Hagen. Dit is een witte breekmunt met het logo van het Hagen. Aan bezoekers onder de 18 zal geen alcohol verkocht worden, ook niet wanneer deze voor papa, mama, broer of zus een biertje komt halen. Aan de bar kan om een legitimatie gevraagd worden, bij het niet kunnen aantonen zal er geen alcoholhoudende drank worden geschonken.

Zalen

De 11 verschillende bands zullen spelen in drie zalen: de Langelo zaal, Brammelo zaal en de restaurant zaal. De bands wisselen elkaar af in verschillende zalen. Het is dus het leukste wanneer u als de band klaar is zich verplaatst naar één van de andere zalen zodat u geen bandje mist!

De bands

Alles over de optredende bands lees je HIER

Parkeren

De auto kunt u parkeren op de parkeerplaats voor restaurant het Hagen waar ook de fietsenstalling te vinden is. Taxi’s kunnen u afzetten op het adres Scholtenhagenweg 36.