Kerst bij ons Steakhouse Buffalo Bill

Net als eigenlijk heel 2020 zullen de kerstdagen ook wat anders zijn dan anders. De stoelen en tafels in ons Steakhouse blijven leeg maar dat betekent niet dat we stil zitten deze kerst. Ook deze in 2020 staan wij voor u klaar met de lekkerste gerechten uit onze keuken maar dan bij u thuis.

In onderstaande nieuwsbrief leggen wij uit wat u van ons kan verwachten tijdens de komende kerstdagen. Tijdens de kerstdagen hanteren we een extra uitgebreide afhaalkaart maar ook hebben we een Christmas Menu Box waarmee u een compleet kerstdiner naar huis haalt.

Namens ons gehele team willen wij u ondanks alles hele fijne kerstdagen wensen en hopelijk een 2021 waarin wij u weer mogen verwelkomen in ons Steakhouse of bij het Hagen. 

Team Steakhouse Buffalo Bill – Het Hagen
Haaksbergen

Voor ieder wat wils met onze Christmas Box

Met onze Christmas Box heeft u met enkele kleine handelingen een geweldig kerstdiner op tafel. U kunt kiezen uit diverse gerechten en stelt via ons bestelformulier voor iedereen een passend 3- of 4 gangen diner samen.

Op onze site kunt u uw eigen menu samenstellen. U kunt kiezen uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en u sluit af met een heerlijk trio als dessert. Het is mogelijk om een vierde gang toe te voegen aan uw kerstdiner of het menu uit te bereiden met een speciaalbier of wijn arrangement.

We brengen de Christmas Box op eerste of tweede kerstdag bij u langs tussen 12:00 en 15:00. Het enige wat u nog hoeft te doen is het warme gerecht in de oven te verwarmen. De rest hebben wij voor u gedaan. 

Benieuwd naar het complete keuze menu? 
Op onze website staat het bestelformulier waarmee u makkelijk en snel uw Christmas Box kunt bestellen. 

Klik hier voor de website

Ook met Kerst kunt u bij ons afhalen

Tijdens de Kerstdagen kunt u ook gebruik maken van onze afhaalkaart. 
We hebben speciaal voor de kerstdagen onze afhaalkaart iets uitgebreider gemaakt. 
Deze afhaalkaart gebruiken we op eerste, tweede en derde kerstdag.

Klik hier voor de speciale Kerst afhaalkaart

Wij raden het aan om niet te lang te wachten met het bestellen van uw afhaalgerechten. 
Wij werken met tijdsblokken van 5 minuten. 
Om er zeker van te zijn dat uw gewenste tijd, of in ieder geval in de buurt van dit tijdstip, nog vrij is kunt u het beste zo snel mogelijk bellen. 

Uw afhaalbestelling doorbellen kan op 053-5727509.