Kenny Dan in de muziekkoepel

Op zondag 1 juli is het weer tijd voor ‘music in the park’ want dan speelt de band Kenny Dan in de muziekkoepel. Een middag vol herkenbare tophits van toen en nu in het Scholtenhagenpark.

Kenny Dan bestaat uit vier stoere ‘kearls’ uit Oele en Bentelo die platen ten gehore brengen die je wellicht een tijdje niet meer gehoord hebt maar ongetwijfeld wel kent. Denk aan rock nummers van Bruce Springsteen, The Georgia Satellites, The Beatles en Creedence Clearwater Revival. Samenvattend lijkt het ons de perfecte sound voor een middagje bij de muziekkoepel.

Kenny Dan bestaat al een tijdje en heeft al op vele gerenommeerde evenementen mogen spelen. De Volksfeesten Oele, Midzomerfeesten Bentelo en de Pinksterfeesten Beckum: het is zomaar een greep uit de vele zomerfeesten waar de band op de bühne is verschenen. Naast de evenementen staat Kenny Dan ook regelmatig op een verjaardagspartij of receptie te spelen dus ben je nog op zoek naar een geschikte band voor je feest dan is dit het moment om kennis te maken met Kenny Dan. Afgelopen jaar is Kenny Dan ook uitgeroepen tot officiële huisband van de carnavalsvereniging Beckummer Ossens.

Na de verschillende feesttenten, zalen en café’s is de muziekkoepel bij Restaurant het Hagen op 1 juli aan de beurt voor een middag Kenny Dan. De entree van dit concert is gratis en de middag zal beginnen om 15:00. Het Hagen verzorgd de bites en de drankjes, Kenny Dan verzorgd de klankjes en hopelijk verzorg jij de gezelligheid op zondagmiddag 1 juli bij Het Hagen.

 

Getagd met , , ,