Het jaar dat we hopelijk snel achter ons kunnen laten.

2020 zit er op en dit jaar duurde voor het gevoel net wat langer dan alle andere jaren. Sinds 2016 is het Scholtenhagen Park decor van diverse activiteiten waaronder ons Zonnestraal Festival maar in 2020 bleef het vervelend stil in en rondom het park.

De voorbereidingen van het Zonnestraal Festival waren in volle gang. De eerste dj’s waren benaderd en het programma kreeg vorm. Wederom zal het een mix worden van lokale talentvolle DJ’s en enkele DJ’s die al wat langer meedraaien in het vak.

Nog voordat de contracten ondertekend waren, achteraf gelukkig voor ons, kwam het corona virus om de hoek kijken. Waar we in eerste instantie de hoop hadden dat de zomer verbetering zal brengen bleek dat niet zo te zijn. De rest is geschiedenis. Het werd een zomer zonder festivals, tentfeesten en andere grote evenementen.

Het zou de vijfde editie worden van het zomerse festival in het Scholtenhagen Park maar dit jubileum schuiven we even wat op. Hopelijk kunnen we op zondag 25 juli 2021 weer danspasjes zetten in het Scholtenhagen Park.