Factor10! Voor de elfde keer een geweldige avond uit voor de regio!

Het is een jaar of twaalf geleden dat Derk Wantia en Rob Morsink samen met het team van het Hagen het feest Factor10! uit de grond stampten. De eerste editie in de muziekkoepel was misschien niet de meest succesvolle qua bezoekersaantallen maar wel een mooie start van een jaarlijks terugkerend evenement voor de jeugd uit Haaksbergen en de regio.

Net als 10 jaar geleden moet het uitgaanspubliek het in Haaksbergen doen met de gezellige lokale kroegen en zo nu en dan een tentfeest of festivalletje. Één die eigenlijk precies buiten de boot valt tussen deze drie uitgaansmogelijkheden voor de jeugd is Factor10! De locatie is officieel gezien geen discotheek of club maar zalencentrum het Hagen veranderd op de avond van 18 januari 2020 voor één avond in een ware nachtclub. En dat voor maar één avond!

In de voorgaande edities zijn er veel verschillende artiesten, thema’s en unieke creatieve creaties de revue gepasseerd tijdens Factor10!. Zo was er ooit een ware quizshow in het halletje van het Hagen tijdens het dansfeest en veranderde de organisatie van Zonnestraal één van onze zalen al eens tot een waar pandaberenbos tijdens Factor10!.

Ook wat betreft artiesten ging het van hot naar her. Van een DJ collectief dat elk kwartier een ander genre koos door een rad van fortuin tot aan een DJ collectief die de bezoekers meenam terug naar de jaren ’90. De afgelopen jaren pakte de organisatie uit met grote namen als Tony Junior en Billy the Kit.

Voor komend jaar besloten Rob & Derk te stoppen met de organisatie van Factor10! met één duidelijk signaal: zorg dat het feest blijft bestaan. Na tien jaren samenwerking is het dit jaar aan ons team van het Hagen om het complete feest van A tot Z te organiseren. Na twee jaar twee hippe hoofdacts die op dit moment de clubs bestormen te hebben geboekt was het nu weer eens tijd voor een throwback naar de jaren ’90.

Twee mannen die hun furore maakten in de jaren ’90 maar vandaag de dag nog steeds hip en happening zijn gaan hun opwachting maken tijdens Factor10!. Deze mannen zijn Def Rhymz en The Darkraver. De één heeft enkele aanstekelijke feesthits en de andere sluit het feest knallend af met de happy beats uit de jaren ’90.

Ook dit jaar zijn de kaarten in de voorverkoop te koop via: www.factortien.nl