Factor10! 2020: een gevestigde naam op de Twentse evenementenkalender

Afgelopen 18 januari stond Factor10! weer op de evenementenkalender van het Hagen. Dat Factor10! één van de gevestigde evenementen bij het Hagen is bewijst het bezoekersaantal deze elfde keer maar weer eens. Ondanks dat de organisatie het stokje doorgaf bleek de gezelligheid als van ouds.

Na tien edities gaven Derk Wantia en Rob Morsink het organisatorische stokje van Factor10! over aan het team van het Hagen. Natuurlijk was dit niet nieuw voor de mensen van het Hagen aangezien het de voorgaande edities een samenwerking was met de beide heren. Toch blijft zo’n eerste keer zonder de input van Derk en Rob spannend en nieuw maar wanneer de deuren om 22:00 open gingen was één ding al bekend: het gaat een drukke en gezellige editie worden.

Muzikaal gezien moesten Def Rhymz en The Darkraver de mensen gaan vermaken. In de prachtig verlichte zaal, waarvoor de complimenten naar partner in licht en geluid Teatro Producties gaan, stroomde de dansvloer al snel vol. Als eerst werd er meegezongen met de bekende hits van Def Rhymz. In 20 minuten zakte het publiek naar de grond en ontstond er zelfs een kleine polonaise. Hierna namen de huis dj’s van Teatro het over om een mix te draaien van huidige hits en platen uit de jaren ’90. Als afsluiter klapte The Darkraver er op met old school stamp muziek.

Namens de organisatie willen we alle partners, artiesten, collega’s en bezoekers bedanken voor hun komst naar het Hagen. Voor volgend jaar staat de 12e editie van Factor10! op het programma en voor de 12e editie willen we de mensen weer verrassen met een mooi programma.

Getagd met , ,