Enkele enorm bijzondere bruiloft momenten

Je hebt het draaiboek voor de vijftiende keer doorgenomen met de ceremoniemeesters, je bent nog net even een week voor de tijd bij de trouwlocatie geweest om de laatste culinaire dingetjes door te nemen en je hebt de gastenlijst na die laatste afmelding helemaal compleet. Klinkt als een goede voorbereiding voor je bruiloft en niks kan er meer mis gaan. Toch? Wij hebben ze (gelukkig) nog nooit mee gemaakt maar vonden de volgende grappige bruiloft momenten zeker het delen met jullie waard.

Geen dresscode? Dat laat ik me geen twee keer zeggen!

Iedere vriendengroep of familie heeft wel die mega gekke vriend of grappige oom die een klein grapje uithaalt maar het volgende verhaal slaat echt alles. Na het uitkiezen van de bruidsmeisjes door dit Amerikaanse bruidspaar werd er om een dresscode gevraagd. Deze bruid gaf aan dat het niet zoveel uitmaakte voor welke kleuren de bruidsmeisjes kozen en ze konden aantrekken wat ze wouden. Dat liet de zus van de bruid zich geen twee keer zeggen en ze kwam verkleed als T-Rex. Dat leverde zoals je ziet hilarische foto’s op.

Een mooie oldtimer als trouwauto. Goed idee. Of toch niet?

Dit bijzondere bruiloft moment komt uit Twente waar een stel na het ja- woord in een prachtige oldtimer stapte om in Delden foto’s te maken bij het kasteel Twickel. Na de foto sessie was er alleen één probleem: de auto wou niet meer starten. Het is en blijft natuurlijk een oudje. Om niet te laat op de feestlocatie aan te komen was er toevallig een voorbijganger die het bruidspaar een lift aan bood. Kom je in plaats van in een mooie oldtimer, op de achterbank van een burgerlijke stationswagon op locatie. Misschien niet zo leuk voor de foto’s maar wel een uniek verhaal.

Nog meer autopech.

We blijven even bij de trouwauto’s maar dit keer was het geen motorisch probleem. Nadat de bruid was ingestapt sloeg de bruidegom de deur van de auto net iets te hard dicht. Het raam van de auto knalde in duizenden stukjes en de bruid zat helemaal onder het glas. Gelukkig waren het geen erge verwondingen maar bij het afvegen ontstond er toch een klein wondje waarbij het bloed op de jurk van de bruid terecht kwam. Gelukkig wist de fotograaf het bloedvlekje goed weg te photoshoppen.

Even solliciteren op je bruiloft.

Ook dit verhaal komt uit Nederland waarbij de bruid niet alleen het ja- woord gaf aan haar geliefde maar op dezelfde dag ook nog eens haar droombaan kreeg. Ze had een sollicitatiebrief gestuurd en het bedrijf nodigde haar uit op de datum waarop ze zou trouwen. Een nieuwe datum plannen was voor het bedrijf lastig en ze gaven aan dat ze dit alleen deden als de andere kandidaten niet geschikt waren. Dit liet de bruid zich niet gebeuren en ze liet de afspraak voor het sollicitatiegesprek staan. Net op het moment dat de taart aangesneden zou worden kneep de bruid er tussen uit voor het sollicitatiegesprek en in haar trouwjurk nam ze plaats bij het bedrijf. Meteen na het gesprek wist de bruid dat ze was aangenomen voor haar droombaan.

Op zoek naar een locatie voor jouw unieke bruiloft moment?

Oké bovenstaande situaties wil je hoogstwaarschijnlijk zelf niet mee maken maar ben jij op zoek naar een locatie waar je je eigen unieke bruiloft momenten kunt gaan beleven? Het Hagen in Haaksbergen is één van de officiële trouwlocaties in Twente. In de zomer trouw je hier prachtig tussen de bomen in het Scholtenhagen Park en bij wat minder weer in één van onze mooie zalen. Aansluitend aan de trouwceremonie geniet je samen met je gasten van een intieme middag en een knallende feestavond op deze unieke locatie.

Meer informatie over trouwen bij het Hagen? Stuur ons gerust een berichtje en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om jullie wensen en onze vele mogelijkheden te bespreken.