Braderie voor het goede doel

Op zondag 10 juni vindt er bij Het Hagen in Haaksbergen een braderie voor het goede doel plaats. De organisatie van de braderie ligt in handen van Milou Haverkate en Dion Schuller. De opbrengst van de braderie gaat naar de stichting NCFS, deze stichting doet onderzoek naar taaislijmziekte. 

De reden dat Milou Haverkate (eigenaresse dansschool Midanza) en Dion Schuller gekozen hebben voor dit goede doel is dat de jongste dochter van Dion taaislijmziekte heeft. Samen met Milou probeert Dion zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar de ziekte.

Vanaf 12:00 staan er een dertigtal kraampjes bij het Hagen waar lokale ondernemers allerlei soorten producten aan de man proberen te brengen ten goede van het goede doel. Er zal onder meer kinderkleding, speelgoed en originele Vaderdag cadeaus te koop aangeboden worden.

Naast de verschillende kraampjes zal er ook van alles te doen zijn voor de kinderen. Er is een springkussen aanwezig en er zal een treintje rondrijden voor de kinderen. Ook aan de inwendige mens is gedacht want Paul Wilderink zal aanwezig zijn met de ijskraam en er zullen rustieke broden te koop zijn. Het terras van het Hagen is ook geopend en daar kan men genieten van een drankje of iets van onze terraskaart.

De braderie zal om 12:30 van start gaan en duurt tot 16:30. Tijdens de braderie kan men lootjes kopen voor een loterij waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Ook de opbrengst hiervan zal naar het goede doel gaan.

Braderie Haaksbergen

Getagd met , , ,