Bokbiermiddag in de Biergarten

De dagen worden korter en de nachten worden kouder. De Herfst komt er aan. De supermarkten staan al een tijdje vol met verschillende herfstbieren maar ze smaken pas echt goed als de Herfst zijn intrede doet. Daarom openen wij het Herfstbokseizoen op zondag 11 oktober tijdens een sfeervolle Bokbiermiddag.

Tijdens onze sfeervolle Bokbiermiddag op zondag 11 oktober hebben we een uitgebreid assortiment aan de bieren die passen bij deze tijd van het jaar. Natuurlijk hebben we de Grolsch Herfstbok van de tap maar er is nog veel meer te proeven van onder meer Rigters Bier, Othmar en Lachouffe. Onze bierkenner Nick is aanwezig om wat meer informatie te geven over de verschillende biertjes die op deze middag besteld kunnen worden want het ene bokbiertje is natuurlijk het andere niet.

Naast de diverse bokbieren is er ook de mogelijkheid om andere speciaalbieren, wijn of gewoon een lekker frisje te bestellen. Natuurlijk hebben we ook heerlijke hapjes op onze bites kaart staan.

De middag zal plaatsvinden onder onze sfeervolle en verwarmde stretchtent in de Biergarten en de serre zaal waar uiteraard ook bijpassende muziek gedraaid zal worden. De middag start vanaf 14:30 maar binnen lopen is uiteraard ook later mogelijk. Deze middag is enkel op reservering. Één of meerdere tafels reserveren kan via nick@het-hagen.nl of telefonisch via 053-5726768. Ook kunt u via deze kanalen meer informatie krijgen over deze herfstachtige avond.

Kom, proef de Herfst en geniet op deze zondagmiddag in de Biergarten.

Getagd met , ,