Blog: welke trouwambtenaar kies je?

Bij de planning van jouw bruiloft moet je over heel veel dingen nadenken. Sommige dingen liggen voor de hand als de locatie, wie nodig je uit en wie worden de getuigen maar bij andere aspecten heb je misschien nog nooit stil gestaan. Één van die dingen is de trouwambtenaar want hoe kies je die? Wij hebben enkele hele originele, leuke en gezellige trouwambtenaren voor je op een rij gezet.

De trouwambtenaren van de Gemeente Haaksbergen. 

De gemeente Haaksbergen heeft een zestal trouwambtenaren en zonder te overdrijven zijn dit stuk voor stuk hele leuke trouwambtenaren. Wanneer je één van deze trouwambtenaren kiest zullen zij eerst een persoonlijk gesprek plannen zodat de trouwambtenaar jullie goed leert kennen. Praat je dit hele gesprek in het mooie Twentse dialect, kijk dan niet raar op wanneer de trouwambtenaar zegt: zullen we het allemaal in het Twents doen op jullie trouwdag? De trouwambtenaren van de gemeente Haaksbergen zorgen er voor dat het geheel compleet bij jullie past. 

Kennis maken met alle zes de trouwambtenaren van de gemeente Haaksbergen kan op deze website van de gemeente.

Carina Roemers

Carina Roemers is één van de meest gevraagde BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) van Nederland. Carina zorgt er voor dat jouw ceremonie absoluut niet saai gaat worden. Samen met je vrienden en familie maakt Carina de ceremonie onvergetelijk en verrassend. Volgens Carina hoort de ceremonie één van de onvergetelijke momenten van je trouwdag te zijn en daar gaat zij voor zorgen. Wanneer ze naderhand opmerkingen krijgt als ‘je kent het bruidspaar zeker al jaren’ of ‘zoiets hebben we nog nooit meegemaakt’ is de ceremonie voor haar compleet. Vrijblijvend kennis maken met Carina kan via haar website maar wacht niet te lang want voor 2019 zit ze al vol en in 2020 al voor 50%. 

Dirk Zeelenberg

Natuurlijk zijn er mensen wie de naam Dirk Zeelenberg niet meteen kennen maar wanneer hij als trouwambtenaar opkomt kent bijna iedereen hem. Dirk Zeelenberg is namelijk acteur en speelde onder andere in de hitserie Divorce die op RTL4 werd uitgezonden. Dirk Zeelenberg voltrok in 2018 een huwelijk in ons Scholtenhagenpark en we kunnen uit ervaring zeggen dat het ‘wauw effect’ enorm is wanneer deze bekende Nederlander het woord neemt. Voor zijn speech probeert Dirk het toekomstige echtpaar goed te leren kennen door te vragen naar bijzondere, gênante en grappige momenten die het stel in het verleden samen hebben meegemaakt. Ook moeten de twee apart van elkaar enkele vragen over elkaar invullen. Dit alles om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Xander de Buisonje

Zong jij vroeg mee met de hits van Volumia? Hoe leuk is het dan om de zanger van die band als BABS uit te nodigen voor je bruiloft. Het grote publiek kent Xander natuurlijk van hits als hou me vast en als presentator op televisie. Xander probeert op zijn manier de trouwdag nog net iets onvergetelijker te maken. Na de speech zal Xander de liefde bezegelen met een persoonlijke remake van één van zijn hits. De songtekst zal helemaal bij het bruidspaar passen met persoonlijke herinneringen, avonturen en bijzonderheden. 

Maik de Boer

Nog zo’n bekende Nederlander die iedereen zal herkennen wanneer die opkomt tijdens jullie ceremonie. Zo extravagant als die is zal hij ook jullie ceremonie verzorgen. Natuurlijk doet hij dit ook helemaal naar jullie wens en met jullie eigen touch. Ondanks dat we Maik kennen van zijn mode programma’s kunnen we verklappen dat hij tijdens de ceremonie jullie en jullie gasten niet van ongevraagd modeadvies zal voorzien. 

Win het boek van Dirk Zeelenberg!

Zoals gezegd was Dirk Zeelenberg vorig jaar bij het Hagen als bijzonder ambtenaar burgerlijke stand. Hij liet toen enkele exemplaren van zijn boek ode aan de liefde achter. Onze vrouwelijke collega’s hebben hem gelezen en zij waren enthousiast over het liefdevolle boek. Het kan ook haast niet anders want het boek is meer dan 25.000 keer verkocht. Wij hebben nog een exemplaar liggen en deze geven we weg. Wil jij dit boek graag hebben zorg dan dat je even een reactie plaatst onder het facebook bericht op de pagina van het Hagen. We verloten dit boek op vrijdag 24 mei 2019.