De Biergarten Haaksbergen: dé (bier)hotspot van Haaksbergen

Nieuwsberichten

Bokbier avond in de Biergarten
Biergarten Haaksbergen x Othmar
Muziekbingo in de Biergarten
Biergarten Haaksbergen x Brouwerij Eanske
Biergarten Haaksbergen x Rigtersbier


De (pop-up) Biergarten Haaksbergen is bij mooi weer één van de leukste plekjes in Haaksbergen om heerlijk te genieten.
Op het terras van het Hagen aan de rand van het Scholtenhagen Park kunt u gaan genieten van lunch, borrel, bite en een ruime keuze aan speciaalbieren.

Let op: in de herfst- en winterperiode is de biergarten enkel geopend tijdens evenementen. Alle events zijn te vinden op deze pagina en onze social media.

Biergarten by Day

Overdag kunt u bij ons terecht voor een kop koffie met appelgebak of Twentse Krentenwegge. We zijn een ideale tussenstop voor tijdens uw wandel- of fietstocht. Vanaf 12:00 tot en met 17:00 serveren wij diverse lunchgerechten van onze lunchkaart. Natuurlijk zijn wij overdag ook geopend voor een goed glas wijn, een biertje, een bittergarnituur of ‘gewoon’ een gekoelde dorstlesser. Met de zon op uw gezicht of juist in de schaduw van één van de parasols geniet u van het uitzicht over het park en al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Biergarten by Night

In de avond gaat de achtergrondmuziek een tikkeltje harder en kunt u gaan genieten van een lekkere borrel met wat te happen er bij. Op den duur zullen er optredens en activiteiten worden georganiseerd in onze biergarten. Het klinkt toch als muziek in de oren om na het avondeten heerlijk te gaan genieten van wat relaxte muziek, wat lekkers te drinken bij het kampvuur en vooral het fijne sfeertje dat we willen creëren in onze biertuin.

Openingstijden
In de Herfst en Winterperiode is de biergarten enkel geopend bij evenementen.

Biergarten op de Socials

Voor sfeerbeelden, nieuwsberichten en al onze evenementen houden we jullie graag op de hoogte via Instagram en Facebook.