Support your locals in onze biergarten

Op maandag 1 juni mogen terrassen hun parasols weer uitklappen en mogen horeca zaken langzaam aan weer de eerste gasten ontvangen. Helaas zijn grote evenementen, bruiloften, feesten en partijen nog niet geoorloofd. Daarom zal het terras van het Hagen dienst doen als pop up biergarten. Hoe we op dat idee kwamen?

In de periode van sluiting hebben wij met ons concept Teamuitje Twente vele online bierproeverijen georganiseerd. De liefde voor het gerstenat is groot en vele deelnemers waren vol lof over onze bierkeuze.
In een periode waarbij we het belangrijk vinden om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken hebben wij de biergarten bedacht.
Naar het buitenland op vakantie zit er de komende tijd niet in dus daarom is het tijd om te genieten van al het moois wat onze regio te bieden heeft.

In eerste instantie zal onze biergarten openen met een mooie kaart vol speciaalbieren welke (bijna) allemaal uit de directe regio komen. Voor de beergeeks onder ons hebben we ons best gedaan om enkele pareltjes uit te zoeken. De bierkaart zal vaak aangepast worden en daarmee hopen we jullie bij elk bezoek te verrassen.

Naast de bieren kunt u in onze biergarten genieten van heerlijke lunchgerechten, koffie met gebak, lekkere wijnen en bites voor bij de borrel. Wanneer wij de regels versoepelen gaan wij kijken om brouwers uit te nodigen voor bierproeverijen, optredens te verzorgen van (lokale) artiesten en wellicht kunnen we dan na de zomer weer eens over een groter evenement gaan nadenken.

Eerste openingsdag: maandag 1 juni 12:00
Daarna: iedere woensdag t/m zondag vanaf 11:30 tot 20:00.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk waaronder de eerste bieren, lunch & bites kaart en speciale events. 

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM