ABBA Tribute naar 2021

Wij keken al sinds het einde van 2019 uit naar vrijdag 20 maart. Op deze datum stond het optreden van de ABBA Tribute band gepland. Helaas werd dit optreden verzet naar 29 mei vanwege het corona virus. Met de nieuwe maatregelen die het RIVM en de overheid hebben genomen is ook de laatste datum niet haalbaar. Vanwege de agenda’s van zowel de band als van ons zal het optreden verplaatst worden naar het voorjaar van 2021.

Het optreden van de geweldige ABBA Tribute band zal gaan plaatsvinden op vrijdag 9 april 2021. Wat een geweldige avond in het voorjaar van 2020 moest worden zal een jaar worden uitgesteld. Voor ons is dit in deze periode een noodzakelijke keuze maar we hopen op uw begrip en hopen u op vrijdag 9 april 2021 alsnog te kunnen verwelkomen voor een avond vol ABBA hits bij het Hagen.

Heeft u al kaarten gekocht voor dit evenement dan blijven deze kaarten geldig voor de avond op 9 april 2021. De kaartverkoop verliep via de band dus mochten er vragen zijn over entreebewijzen dan kunt u via de volgende site de contactgegevens vinden. Op deze zelfde site zijn ook kaarten te koop voor de editie op 9 april 2021.

WEBSITE KAARTVERKOOP ABBA TRIBUTE HAAKSBERGEN