ABBA Tribute Band

Let op: in verband met het Corona Virus is het concert van de ABBA Tribute band verplaatst naar vrijdag 29 mei.

Op vrijdag 29 mei zal de ABBA Tribute band een optreden verzorgen bij het Hagen in Haaksbergen. Deze tribute formatie van de legendarische popgroep uit Zweden zal op deze swingende avond alle hits van toen ten gehore brengen. Een onvergetelijke avond met geweldige muziek en Haaksbergse gezelligheid.

Zingt u tijdens het schoonmaken graag mee met ‘Gimme Gimme Gimme’ of heeft u het gevoel dat u weer in de dancing staat wanneer u ‘Dancing Queen’ tijdens een feestje hoort? Dan is dit het moment om de tijden van toen weer helemaal terug te beleven bij het Hagen in Haaksbergen.
Op vrijdag 29 mei worden de hits van Agnetha, Anni- Frid, Benny en Björn gespeeld door de fantastische ABBA Tribute band.

De zeskoppige ABBA Tribute band gaat stad en land af om de mensen te laten genieten van de wereldberoemde ABBA hits. Van Winsum tot Emmeloord en van Rosmalen tot Stein: overal waar de band komt gaan de voetjes van de vloer. De 2 geweldige zangeressen van de tribute band en de vier heren als topmuzikanten daar achter verzorgen een avondvullend programma en dat geheel in de ABBA stijl. Zelfs hun kleding is aangepast op het sfeertje met originele jaren ’70 kledij zoals ABBA het ook droeg.

Kaartverkoop
Kaarten zijn fysiek te koop bij het Hagen en Steakhouse Buffalo Bill in Haaksbergen.
Online zijn de kaarten te koop via de volgende link:

KLIK HIER OM UW ENTREEBEWIJS TE KOPEN

Kaarten zijn in de voorverkoop € 15 en € 20 aan de deur.

Algemene informatie concert Haaksbergen
Locatie: Het Hagen | Scholtenhagenweg 36 | Haaksbergen
Contact locatie: 0535726768 | nick@het-hagen.nl
Website: http://www.het-hagen.nl

Website band: http://www.abba-tribute.nl
Contact band: info@abba-tribute.nl

Het is een sta concert. Rondom in de zaal zullen enkele zitjes gecreëerd worden zodat er ook gezeten kan worden. Het zicht op het podium zal dan niet goed zijn. Consumpties zijn deze avond te verkrijgen met de consumptie munten van het Hagen welke bij de muntenkassa verkrijgbaar zijn.